Akrilni premazi DECO

 
 
 
Akrilni premazi Deco dajo običajnemu asfaltnemu igrišču poseben sijaj. Zelo pomembno je, da lahko mladi igralci trenirajo tudi na takih igrišcih, saj vse več tekmovanj poteka na podlagah z akrilnimi premazi, med drugim tudi US open in AUSTRALIAN Open.
 
 

Udobje

Igra na elastičnih akrilnih podlagah Deco je prijetna tako za rekreativne igralce kot za tekmovalce. Vse več lastnikov teniških in večnamenskih igrišč, ki želijo izboljšati igralne lastnosti obstoječih igrišč, se odloča za popestritev svoje ponudbe ali izboljšavo igralnih pogojev, tudi pod zimskimi baloni oz. v dvoranah.
 
 

Izvedba

Izvedba akrilnih premazev Deco je možna na nove in ustrezno ohranjene stare asfaltne ter betonske površine.
Izvedba na betonsko površino zahteva predhodno ustrezno predpripravo površine.
 
 

Življenjska doba podlag Deco

Za sisteme podlag Deco vgrajujemo samo najbolj kvalitetne surovine. Površine, preplaščene z premazi Deco, niso prepustne za vodo, so UV odporne, trajne in elastične v vseh klimatskih pogojih.
Igrišča Deco ohranijo svojo prožnost tudi po več letih izpostavljenosti soncu, mrazu in drugim neugodnim vremenskim vplivom.
Življenjska doba podlag Deco je ob rednem vzdrževanju najmanj 7 do 10 let, nato pa je sistem po potrebi možno nadgraditi.
 
 

Enostavno vzdrževanje

Podlaga Deco je zelo odporna in potrebuje samo občasno pranje z vodo in mehko krtačo. Ob ustrezni negi bo igrišče tudi po več letih uporabe videti nespremenjeno in lepo.
 
 

Skrb za okolje

Vsi akrilni premazi Deco so izdelani iz 100 % akrilnih materialov, brez dodatkov topil.
 
 

Garancija

Naše izkušnje in izšolana ekipa zagotavljata 100 % kvalitetno izvedbo sistemov Deco. Garancija za sisteme Deco je 2 leti za izvedbo na asfaltne površine in 1 leto za izvedbo na betonske površine.
 
 
 
 
Deco turf logo
 
 
Igralna podlaga US OPEN od leta 1978, Olimpijske igre Atene 2004 in Peking 2008
 
 
Deco Turf je najbolj preizkušen sistem elastičnih premazev, ki obstojijo na svetovnem tržišču. Sestoji iz osnovne polnilne plasti, več vmesnih plasti premazov na akrilni osnovi in primesi gumi granulata, kar poveča prožnost igrišč in zgornjih, zelo elastičnih akrilnih premazov.
 
 
 
 
Prerez podlage Deco Turf 
Deco turf podlaga   
Površina je UV odporna, trajna in elastična v vseh klimatskih pogojih. Podlaga je zelo ugodna za igro in v veliki meri zmanjšuje utrujenost igralcev.
 
 
 
Sistem Deco Turf je že več kot 35 let izbrana podlaga za teniški turnir US OPEN (New York, ZDA, od leta 1978), enega izmed štirih največjih teniških turnirjev na svetu. Uporabljen je bil tudi za Olimpijske igre v Atenah leta 2004 in Sydneyju leta 2008.
 
 
 
 
 
 
Deco color
 
 
Deco Color je sistem premazov, ki sestoji iz poravnavanja napak na asfaltni površini, ki mora biti pripravljena po ustrezni specifikaciji, več slojev premazov na akrilni osnovi, s katerimi odpravimo nepravilnosti v osnovni podlagi, in zaključnimi barvnimi sloji.
 
Podlaga je enostavna za čiščenje, se ne blešči in podaljšuje življenjsko dobo asfalta.
Sistem je idealen za teniška igrišca, igrišča za košarko, rokomet, večnamenska igrišča in druge športne dejavnosti.
 
 
 
Prerez podlage Deco Color
Deco color
                                                                    
Akrilni premazi z dodatkom kremenčevega peska tvorijo trajno barvno obstojno plast na starem ali novem asfaltu.
 
 
 
Podlaga je enostavna za čiščenje, se ne blešči in podaljšuje življenjsko dobo asfalta.
Sistem je idealen za teniška igrišca, igrišča za košarko, rokomet, večnamenska igrišča in druge športne dejavnosti.
 
 
 
 
 
Deco Streetice
 
 
 
Deco Streetice je visoko odporen večnamenski akrilni premaz. Najbolj primeren je za preplastitev igrišč za hokej na rolerjih (in-line), kotalkališč in skate parkov.
 
 
Prerez podlage  Streetice
DECO STREETICE PODLAGA
 
Streetice je zelo odporen na mehanske poškodbe. Z minimalnim vzdrževanjem igralne površine omogoča dolgo življenjsko dobo igrišča. 
 
 
Hitrost in oprijemljivost podlage Streetice je prilagojena športom na rolerjih. Zaradi velikih točkovnih obremenitev se Streetice izvaja izključno na asfaltne površine.
 
 
 
 
 
 
ACRYLOTEX
 
 

Acrylotex je edinstven, trpežen, večnamenski akrilni premaz, primeren za preplastitev športnih in dekorativnih površin.
Prednost Acrylotexa pred ostalimi premazi Deco je ta, da omogoča neposredno izvedbo na betonsko površino.
 
 
 
Prerez podlage Acrylotex 
Acrlyotex podlaga
Acrylotex nudi optimalen oprijem pri uporabi, je nedrseč in UV odporen.
 
 
 
Acrylotex je primeren tudi za zaščito in dekoracijo ostalih asfaltnih in betonskih površin (dvorišča, terase, pločniki,...).
 
 
Podjetje DECOTURF je del korporacije CALIFORNIA SPORT SURFACES, ki ima v lasti tudi blagovni znamki PLEXIPAVE (Plexipave cushion je uradna podlaga turnirja  za Grand slam - Australian open) in REBOUND ACE. Na vašo željo vam uredimo športno igrišče tudi na njihovih akrilnih podlagah.
 
 
 
 
 
 

 

Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o ...