Akrilni premazi DECO

 
 
 
Akrilni premazi Deco dajo običajnemu asfaltnemu igrišču poseben sijaj. Zelo pomembno je, da lahko mladi igralci trenirajo tudi na takih igrišcih, saj vse več tekmovanj poteka na podlagah z akrilnimi premazi, med drugim tudi US open in AUSTRALIAN Open.
 
 

Udobje

Igra na elastičnih akrilnih podlagah Deco je prijetna tako za rekreativne igralce kot za tekmovalce. Vse več lastnikov teniških in večnamenskih igrišč, ki želijo izboljšati igralne lastnosti obstoječih igrišč, se odloča za popestritev svoje ponudbe ali izboljšavo igralnih pogojev, tudi pod zimskimi baloni oz. v dvoranah.
 
 

Izvedba

Izvedba akrilnih premazev Deco je možna na nove in ustrezno ohranjene stare asfaltne ter betonske površine.
Izvedba na betonsko površino zahteva predhodno ustrezno predpripravo površine.
 
 

Življenjska doba podlag Deco

Za sisteme podlag Deco vgrajujemo samo najbolj kvalitetne surovine. Površine, preplaščene z premazi Deco, niso prepustne za vodo, so UV odporne, trajne in elastične v vseh klimatskih pogojih.
Igrišča Deco ohranijo svojo prožnost tudi po več letih izpostavljenosti soncu, mrazu in drugim neugodnim vremenskim vplivom.
Življenjska doba podlag Deco je ob rednem vzdrževanju najmanj 7 do 10 let, nato pa je sistem po potrebi možno nadgraditi.
 
 

Enostavno vzdrževanje

Podlaga Deco je zelo odporna in potrebuje samo občasno pranje z vodo in mehko krtačo. Ob ustrezni negi bo igrišče tudi po več letih uporabe videti nespremenjeno in lepo.
 
 

Skrb za okolje

Vsi akrilni premazi Deco so izdelani iz 100 % akrilnih materialov, brez dodatkov topil.
 
 

Garancija

Naše izkušnje in izšolana ekipa zagotavljata 100 % kvalitetno izvedbo sistemov Deco. Garancija za sisteme Deco je 2 leti za izvedbo na asfaltne površine in 1 leto za izvedbo na betonske površine.
 
S KLIKOM NA LOGOTIP POGLEJTE PODROBNOSTI ŠPORTNIH PODOV